Beşiktaş batarsa başkan olurum!

Ünlü iş insanı Ethem Sancak'tan carpıcı Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş kongre üyesi ünlü iş insanı Ethem Sancak, TV 100'de Candaş Tolga Işık ile 'Az Önce Konuştum' programında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"En büyük hayalim Beşiktaş’a bir gün başkan olmaktı ama galiba ömrüm yetmeyecek ona" ifadesini kullanan Sancak, "Çok iyi bir Başkanımız var, iyi götürüyor, çok fedakar, çok temiz bir başkanımız var. İyi bir takım inşa ediyoruz" dedi. 

Kulüplerin maddi yönden çok zor durumda olduğunu vurgulayan Ethem Sancak, "Büyük kulüplerimiz batma noktasında. Beşiktaş'ın yıllık ödediği borç faizi 1 Milyar TL. Bu borç rakamı ödenemez. Hepsi TMSF'ye düşecek, görünen o! Gençleri yetiştirip satması gerekir, başka çare yok. Beşiktaş bir gün TMSF'ye giderse o zaman ihaleye gireceğim. Konsorsiyum kurup Beşiktaş'ı şirket gibi yöneteceğim. O zaman Beşiktaş'ı Asya'nın en güçlü kulübü haline getireceğim."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI