Beşiktaş belediye başkanını Fikret Orman belirleyecek

Beşiktaş başkanı Fikret Orman CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Beşiktaş Belediye başkanlığı için görüştü.

Sabah Gazetesi'nden Mahmut Övür'ün büyük yankı uyandıran köşe yazısı; 

Kılıçdaroğlu-Orman muhabbeti

Siyasetle spor dünyası arasında her zaman bir ilişki olduğu bilinir ama hiçbir zaman bu kadar yerel düzeye inmedi. Bir süre önce Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın yönetimden bir arkadaşını CHP'den aday yaptırmak için KemalKılıçdaroğlu'na gittiğini ve kulis yaptığını şu satırlarla duyurmuştum:

"Son günlerde kulislerde konuşulan bir isim gerçekten şaşırtıcı; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman. İlk başta inanmadım ama kulislerde söylenenler yabana atılacak gibi değil. Orman önce kendisi için Kemal Bey'le konuştu. Ama sonra ne olduysa yönetimden Şafak Yazıcıoğlu adı dolaşmaya başladı"
Yazı üzerine kulüp sitesinden, "Böyle bir görüşme olmadı" açıklaması yapıldı.
Ben de kısaca o açıklamaya yer verdim ve o defteri kapattım. Ancak onlar kapatmamış... Dün sabah CHP'den tanıdığım bir dostum aradığında şaşırıp kaldım. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Yeşilköy'deki Polat Otel'de Fikret Orman'la baş başa bir görüşme yapıyordu. Doğrusu merak ettim, bir büyük kulübün başkanı yerel seçim sürecinde ana muhalefet partisi genel başkanıyla ne konuşur? Aralarında özel bir dostluk mu var yoksa futbol veya sporla ilgili yasal bir çalışmaya destek mi isteniyor?
Bana aktarılan görüşmenin bunlarla ilgisi olmadığı direkt İstanbul seçimleriyle ilgili olduğuydu. Hatta bazı isimlerin önerildiği söylendi. Daha önce de yazdığım gibi Orman, kulüp yönetiminden Şafak Yazıcıoğlu'nun Beşiktaş Belediye Başkanı olmasını istiyor. Acaba bu kez de onun için mi gitti? CHP'lilere göre Orman'ın ikinci bir alternatifi daha varmış: Gökhan Sarı...
Görüşmede bana çok daha sürpriz gelen bir başka büyük kulüp başkanı da varmış. Acaba Ali Koç mu? İlginç,ama bana daha ilginç gelen şu sorunun cevabını merak ediyorum: Acaba kulüp borçlarının büyüklüğüyle başkanların siyasete merakı arasında bir bağ var mı?

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI