Beşiktaş Brezilyalı Yıldızın Peşinde

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transfer çalışmalarına hız veren eşiktaş, Brezilyalı Josef de Souza’nın yanına takviye yapmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, Çin ekibi Beijing Guoan forması 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando Lucas'a 3 yıllık teklif yaptı. Ayrıca Beşiktaş'ta bir isim de sürpriz şekilde takımdan ayrılma kararı aldı. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin detayları...

Bir yandan teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimi, diğer yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Gudjufi ve Salih Uçan imzaları atarken, Kenan Karaman ile de anlaşma sağlandı.

Geçen sezon siyah-beyazlılarda kiralık olarak forma giyen Valentin Rosier'de önemli yol kat edilirken, orta saha için düşünülen Fernando Lucas ile görüşmelere başlandı. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ ETKEN

Çin'de Beijing Guoan forması giyen ancak vize problemleri nedeniyle yollarını ayırmayı düşünen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, vatandaşı Josef de Souza'nın yanına düşünülen ilk isim...

Kulübü ile 31 Aralık 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı Lucas Fernando'ya ilk görüşmede 3 yıllık teklif sunuldu. Yeniden Avrupa'ya dönmek isteyen Fernando, Şampiyonlar Ligi nedeniyle de Beşiktaş'a sıcak. (Sabah)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI