Beşiktaş Bursa'da kayıp

ING Basketbol Süper Ligi 9'uncu hafta mücadelesinde Beşiktaş Sompo Sigorta, deplasmanda TOFAŞ'a konuk oldu.

Mücadelenin ilk periyodunda her iki ekip de pota altından sayılar bulurken, konuk ekip bu bölümü 16-21 önde geçti. Maçın ilk bölümlerinde deneyimli oyuncusu Sammy Mejia'nın yokluğunu hisseden TOFAŞ, daha sonra toparlanarak Berk Uğurlu ve Barış Ermiş'in sayıları sonrası 14'üncü dakikada skoru lehine çevirdi: 28-27. Ardından 9-0'lık seri yakalayan Beşiktaş Sompo Sigorta, oyunun hakimiyetini yeniden eline aldı ve kalan dakikalarda skor avantajını koruyarak devreye 38-42 üstün giren taraf oldu.

Üçüncü periyoda iyi başlayan konuk ekip, 21'inci dakika içerisinde Mckissic'in smacı sonrası skoru 38-46'ya getirdi. Ancak kısa sürede savunmasını sertleştiren TOFAŞ, rakibine kolay hücum şansı tanımadı ve farkı eritti. 26'ncı dakikada DJ White dış atış isabetiyle skoru 55-55'e eşitlese de kader periyoduna Beşiktaş Sompo Sigorta 61-63 önde girdi. Maçın son bölümünde seyircisinin de desteğini arkasına alan TOFAŞ hücumda ritim bularak, 33'üncü dakikada skoru 74-68 yaptı. Son anlarda konuk ekibin çabaları sonuç vermezken TOFAŞ mücadeleyi 86-80'lik skorla kazandı.

Bu sonucun ardından TOFAŞ ligdeki 7'nci galibiyetini alırken, Beşiktaş Sompo Sigorta ise 6'ncı mağlubiyetiyle parkeden ayrıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI