Beşiktaş, Caner Erkin'i transfer edecek mi?

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Masuaku'nun sakatlığı ve performans düşüklüğü sebebiyle savunmanın soluna alternatif arayan Beşiktaş'ta Caner Erkin iddiaları gündeme geldi. Karagümrük'le olan sözleşmesini fesheden oyuncu maliyeti ve yerli kontenjanı sebebiyle gündemetaşınsa da bu söylenti Beşiktaş taraftarının genelinin tepkisine yol açtı. Ancak konuyla ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Siyah-Beyazlı yöneticilerin, Caner'in transfer planlamalarında yer almadığını net bir şekilde dile getirdiği öğrenildi.

Ön liberoya Nampalys Mendy

Beşiktaş, Atiba'nın ilerleyen yaşı, Josef'in bu sezon beklentilerin altında kalması nedeniyle ön liberoya takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda gündeme gelen son isim Nampalys Mendy oldu. Leicester City ile kontratı bitecek olan 30 yaşındaki Senegalli ön libero için teklif hazırlığı başladı. Ülkesi ile Dünya Kupası'nda ter döken Mendy ile turnuva sonrası ilk temasın kurulması planlanıyor.

Kara Kartal'ın tecrübeli stoperi Romain Saiss, Fas Milli Takımı’yla Dünya Kupası grup aşamalarında ortaya koyduğu başarılı performansla büyük beğeni kazanmıştı. Bu gelişme sonrasında birçok kulübün, menajerler aracılığıyla nabız yoklamaya başladığı deneyimli oyuncu için kulübe bir Fransız ekibinden 3 milyon Euro'luk teklif geldiği ortaya çıktı. Ancak Beşiktaş Yönetimi'nin bu öneriyi değerlendirmeye bile almadan reddettiği kaydedildi. Siyah-Beyazlılar, Saiss için 7 milyon Euro istiyor.

Emrecan Uzunhan çıkış peşinde

Sezon başında İstanbulspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Emrecan Uzunhan, forma rekabetinde geri planda kalmıştı. Takımın Antalya kampında teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeye çalışacak olan genç sol stoper, bunu başaramazsa ocak ayında bir Süper Lig kulübüne kiralık olarak gönderilecek.

Tayfur Bingöl'ün hedefi istikrar!

Transfer döneminin son gününde Beşiktaş'a kazandırılan Tayfur Bingöl, kısa sürede takımda; sol bek, sağ bek, ön libero, orta saha ve sağ kanat hatlarında görev yaptı. Çok yönlü bir oyuncu olması sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş'in takımda tutulmasını istediği tecrübeli oyuncu, Antalya kampında da istikrarını sürdürüp, Beşiktaş'ın Alanyaspor 'dan bonservisini almasını sağlamaya çalışacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI