Beşiktaş, Casillas Paylaşımını Sildi

Beşiktaş, tepki çeken Iker Casillas paylaşamını kaldırdı.

Futbola veda eden unutulmaz kaleci Iker Casillas için paylaşımda bulunan Beşiktaş, eski futbolcuları Cenk Tosun'un İspanyol file bekçisine attığı gole yer verdiği videoyu gelen tepkilerin ardından kaldırdı.Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverler Beşiktaş için "Bu saygısızca. Başarıları, tüm kulübünüzün başardıklarından fazla" gibi yorumlarda bulundular. 

Beşiktaş, futbolu bıraktığını açıklayan İspanyolların efsane kalecisi Iker Casillas için paylaşımda bulundu. Ancak siyah beyazlıların resmi hesabından yapılan paylaşım gelen tepkilerin ardından silindi.

Kulübün İngilizce yayın yapan Twitter hesabındaki paylaşımda Cenk Tosun'un Beşiktaş formasını terlettiği dönemde Casillas'a attığı gole yer verildi. Video ile birlikte "Güzel anılar için teşekkürler. Kariyerinin yeni adımında başarılar dileriz" ifadeleri, yabancı taraftarlardan "saygısızlık" olarak nitelendirildi.

Beşiktaş daha sonra tepki toplayan Iker Casillas paylaşımını sildi.

BAŞKAN ADAYLIĞINI GERİ ÇEKTİ

Şubat ayında İspanya Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olan Casillas, daha sonra adaylığını geri çekmişti.

DÜNYA KUPASI VE AVRUPA ŞAMPİYONASI KAZANDI

2000-2016 yıllarında İspanya Milli Takımı'nın kalesini 167 kez koruyan Casillas, bu dönemde 2010 Dünya Kupası, 2008 ve 2012'de de Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşmıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI