🦅 09.08.2025
Orta sahayı Wilfred Ndidi ile güçlendiren Beşiktaş, gözünü İngiltere’den bir başka dünya yıldızına çevirdi: Raheem Sterling. 30 yaşındaki İngiliz futbolcu için siyah-beyazlı yönetimin, Chelsea ile bonservis pazarlıklarına başladığı öğrenildi.
Sterling, çok yönlü bir koz
Asıl mevkisi sağ kanat olan Sterling, sol kanat ve forvette de görev yapabiliyor. Fulham ve West Ham gibi Premier Lig kulüplerinin de radarında olan yıldız oyuncu için Beşiktaş hızlı davrandı.
Solskjaer devreye girecek
Chelsea ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Jamaika asıllı İngiliz oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro civarında. Kariyerinde Liverpool, Manchester City ve Chelsea gibi devlerde forma giyen Sterling, 2019 yılında 160 milyon euro piyasa değerine ulaşarak Avrupa’nın en değerli futbolcularından biri olmuştu.
Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in, Sterling ile birebir görüşerek yıldız oyuncuyu İstanbul’a gelmeye ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor.