Beşiktaş Derbide Kayıp

ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş haftanın maçında Fenerbahçe'yi ağırladı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş haftanın maçında Fenerbahçe'yi ağırladı. Nefesleri kesen mücadeleyi Beşiktaş, 82-74 kaybetti. Beşiktaş'ta Jordan Bone 21, Rondoe Hollis Jefferson 17 ve Nvkee Bluiett ise 17 sayılık performans gösterdiler. Fenerbahçe'de ise Kaptan Melih Mahmutoğlu 18 sayıyla sarı-lacivertli ekibin galibiyetinde büyük rol oynadı. 

Karşılaşmanın ilk yarısını da Fenerbahçe 46-41 önde kapadı. 

Bu sonuçla Beşiktaş 9. maçında 4. kez yenilirken Fenerbahçe derbide aldığı galibiyetle 9 maçta 8 galibiyete ulaşarak liderliğe oturdu.
Ahmet Kandemir’in Beşiktaş Icrypex’inde Jordan Bone 21, Rondae Hollis-Jefferson ve Trevon Bluiett 17’şer sayı kaydetti. Egehan Arna 11 sayı attı.
Sasha Djordjevic yönetimindeki Fenerbahçe’de Melih Mahmutoğlu 18, Marko Guduric 15 ve Achille Polonara 14 sayıyla galibiyetin en önemli mimarları oldu. Pierria Henry’nin 10 sayısı vardı.
İlk çeyrekte Beşiktaş sahasında ağırladığı rakibine karşı üstünlük sağlamayı başarırken Trevon Bluiett’in üçlüğüyle 27-21’lik üstünlükle 10 dakikalık dilime nokta koymasını bildi.
İlk yarıda çok üst düzey bir üçlük performansı gösteren Beşiktaş takımı, Fenerbahçe’nin dönüşüne karşılık veremeyince Şehmus Hazer’in üçlüğü son saniyede Sarı-Lacivertliler’e 5 sayılık üstünlüğü verdi. Devre arasına gidilirken skor 41-46 Fenerbahçe lehineydi. 

Devre arasından dönüşte 2. çeyreğe nazaran daha rekabetçi bir profil çizen maçta oyun da iyice sertleşti. Derbiye yakışır bir sertlik ve rekabet düzeyiyle geçen 2. devrede galip gelen taraf Fenerbahçe oldu.

1. Çeyrek sonucu: 27-21

2. Çeyrek: 41-46

3. Çeyrek: 54-59

Maç sonucu: 74-82 

Eurohoops.net 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI