Beşiktaş Derbide Sonunu Getiremedi

Herbalife Nutrition KBSL 10. Hafta maçında Beşiktaş HDI Sigorta deplasmanda Fenerbahçe'ye 84-76 mağlup oldu.

Herbalife Nutrition KBSL 10. Hafta maçında Beşiktaş HDI Sigorta deplasmanda Fenerbahçe'ye 84-76 mağlup oldu. 

Karşılaşmaya tempolu başlayan Beşiktaş, ilk çeyreği 22-13 önde kapattı. 

İkinci periyotta oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Beşiktaş, 32-16’lık çeyrek skoru sonunda ilk yarıyı; 7 sayı farkla 45-38 geride tamamladı. 

Üçüncü çeyrekte hücumda ve savunmada disiplinli bir görüntü sergileyen Beşiktaş HDI Sigorta, rakibinin 16 sayısına 25 sayıyla karşılık verdi ve final periyoduna 61-63 üstün gitti.

Müsabakanın son çeyreğinde rakibinin hücumlarına karşılık vermekte zorlanan Beşiktaş HDI Sigorta, 23-13’lük periyot skoru neticesinde salondan 84-76 yenik ayrıldı.

Beşiktaş HDI Sigorta ile Fenerbahçe Öznur Kablo, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla mücadele öncesinde mesaj verdi. 
Beşiktaş HDI Sigorta ise "Kadına Şiddete Dur De", Fenerbahçe Öznur Kablo sayaya; "Kadına Şiddete Tahammülümüz Yok" yazılı tişörtlerle çıktı.

 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI