Beşiktaş, Doğukan İnci İçin Görüşmelere Başladı

Beşiktaş transferhaberleri... Beşiktaş, Karşıyaka'nın genç yıldızı Doğukan İnci için temaslarını hızlandırdı.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 8 Haziran'da yapılan testlerde bir futbolcusunda corona virüse rastlanan Karşıyaka'da 14 günlük karantina süreci beklendikten sonra dün takıma yapılan ikinci virüs testlerinin tamamı negatif çıkması moralleri yerine getirdi. Beşiktaş, Karşıyaka'nın 21 yaşındaki yıldız adayı Doğukan İnci'ye resmi teklif yaptı. 

BEŞİKTAŞ'IN DOĞUKAN İNCİ ISRARI

Karşıyaka'nın 21 yaşındaki yıldız adayı Doğukan İnci'ye menajeri kanalıyla talip olan Beşiktaş 'ın kulübe resmi teklif yaptığı açıklandı. Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, katıldığı bir radyo programında, "Doğukan İnci için kulübümüze Beşiktaş'tan resmi transfer teklifi geldi. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Doğukan'a sezon öncesi Lille'in de ilgisi vardı fakat transfer gerçekleşmedi. Transferin maddi boyutuyla yönetimimiz ilgileniyor" açıklamasını yaptı. Doğukan'ın menajeri, bu sezon 3'üncü Lig'de 24 maçta 12 gol atan forvet için yeşil-kırmızılı kulübe Beşiktaş'ın 1-1.5 milyon TL arasında bir rakamı ödemeye hazır olduğunu açıklamış, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ise 3 Milyon TL. bonservis ücreti istiyor. Genç oyuncunun Şubat 2018'de profesyonel olduğu kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi var.

Virüsün diğer futbolculara da bulaşmasından endişe eden yeşil-kırmızılılar, Sağlık Bakanlığı'ndan gelen rahatladı. Yeşil-Kırmızılı ekipte ilk PCR testi sonucu pozitif çıkan genç futbolcu da iyileşip üst üste girdiği 2 testin sonucu da negatif çıktı. 2 haftadır 7'şer kişilik gruplar halinde çalışan Karşıyaka, takımda yeni bir vakaya rastlanmaması üzerine antrenmanlara takım olarak başlayacak.

Yeşil-kırmızılılar, 4 aylık aradan sonra 18 Temmuz'da kaldığı yerden başlayacağı açıklanan sezonla ilgili Futbol Federasyonu'nun vereceği son kararı da bekliyor. Kulübün FIFA kanalıyla kesinleşmiş borçlu olduğu son eski yabancı futbolcu Igor Duric'e 6 puan silme cezası almamak için 13 Temmuz'a kadar 170 bin Euro alacağını taraftar desteğiyle ödemeye çalışıp geçen hafta kampanya başlatan Karşıyaka'da, İstanbul'da bulunan yönetici Yusuf Güven, kampanyaya 50 bin TL'yle destek oldu. Taraftarlar da destek toplamak için sosyal medyada, "KafKafTekYürek" etiketiyle seslerini duyurmaya çalışıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI