Beşiktaş Endişeli... TFF'ye Yazı Gönderildi

Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi zorunlu olarak koronavirüs testine giren olan Antalyaspor’da, İlk yapılan testler sonucunda 46 kişilik kafilede 41 pozitif sonuç görülmüştü.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi zorunlu olarak koronavirüs testine giren olan Antalyaspor’da, İlk yapılan testler sonucunda 46 kişilik kafilede 41 pozitif sonuç görülmüştü. 

Bunun üzerine ikinci kez teste giren teknik heyet futbolcu ve personelde bu kez 40 kişinin testinde pozitif bulguya rastlandı. 

Sonuçlarda tutarsızlık olduğunu düşünen Antalyaspor Kulüübü, 3. kez Kovid-19 testi yaptırma kararı aldı. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Isparta Süleyman Demirel Hastanesi Laboratuvarı’nın test sonuçlarının uyuşmasının ardından kulüp, bir futbolcu ve bir personelde Kovid-19 tespit edildiğini, bu isimlerin hemen izolasyona alındığı açıkladı.

Antalyaspor Kulübü'nden Yapılan Resmi Açıklama Şöyle;

"Fraport TAV Antalyasporumuzun yarın Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi dün ve bu sabah özel bir laboratuvara yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır. Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne yaptırılan resmi test sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış, önlemler alınmıştır.

www.Duydukmu.com 

BEŞİKTAŞ ENDİŞELİ... TFF’YE RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

Beşiktaş, yaşanan bu bilgi kirliği içerisinde oyuncu ve teknik heyetini riske atmak istemiyor. Antalyaspor’un kesin test sonuçları ortaya çıkana kadar, maçın ileri bir tarihe ertelenmesi için TFF resmi başvuru yapıldı. 

TFF ATEŞLE OYNUYOR

Türkiye Futbol Federasyonun; Maçı oynatmak için hem Beşiktaş hem Antalyaspor’u ileride doğabilecek daha büyük tehlikeleri hesaplamadan, ısrarla oynatmak istemesi, 2 kulübün taraftarının tepkisini çaktı. 

Beşiktaş Kulübünün, kısa bir süre içerisinde konu ile ilgili bir açıklama yapacağı gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI