Beşiktaş - Erzincanspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de 5’te 5 yapıp zirve yarışına ortak olan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında 3. Lig 1. Grup lideri Anagold 24 Erzincan’ı konuk ediyor.

Beşiktaş - Erzincanspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (BJK - Erzincanspor muhtemel 11'ler)

Süper Lig'de 5’te 5 yapıp zirve yarışına ortak olan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında 3. Lig 1. Grup lideri Anagold 24 Erzincan’ı konuk ediyor. Abdullah Avcı yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürecek. Peki, Beşiktaş - Erzincanspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 

Süper Lig’de başarılı bir görüntü sergileyen Siyah-Beyazlılar, Avrupa’nın ardından üçüncü cepheyi bugün açacak. Kartal, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün 3. Lig ekibi Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu karşılaşmada yedek ağırlıklı bir kadro sahaya sürecek. Takımın gol yükü, Umut Nayir’de olacak. Bu karşılaşmanın rövanşı, 18 Aralık Çarşamba günü Erzincan’da oynanacak.

Beşiktaş - Erzincanspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 

Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.45’te başlayacak. Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Beşiktaş - Erzincanspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Utku, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Lens, Oğuzhan, Elneny, Ljajiç, Güven, Umut

Erzincanspor: Ersel, Enes, Hüseyin, Tugay, Abdurrahman, Ayhan, Kerem, Erdi, Uğurcan, Mümin, Ali

595 gün sonra kupa mücadelesi

Beşiktaş, 595 gün sonra kupa mücadelesine çıkacak. Kara Kartal, Ziraat Türkiye Kupası’nda son olarak 2017- 2018’de mücadele etmişti. Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşen Beşiktaş, rakibiyle ilk maçta 2-2 berabere kalmıştı. Siyah- Beyazlı takımdan Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup, deplasmandaki maçta Fenerbahçeli taraftarlarla gerginlik yaşanırken; teknik direktör Şenol Güneş de tribünden atılan yabancı madde nedeniyle kafasından yaralanmıştı.

Geçen sezon men edilmişti

Teknik direktör Şenol Güneş, hastaneye kaldırılırken, hakem Mete Kalkavan 0-0 süren karşılaşmayı 57. dakikada tatil etmişti. Yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yarıda kaldığı andaki şartlarla, seyircisiz oynanmasına karar vermesine rağmen Beşiktaş, sahaya çıkmama kararı vermişti. TFF, Beşiktaş’ı hükmen mağlup sayarak, 2018-2019 sezonunda kupadan men edilmesi yönünde karar almıştı.

Gözler Güven Yalçın'da

Siyah-Beyazlılar’da bu sezon ortaya koyduğu performansla beklentileri karşılayamayan Güven Yalçın, Türkiye Kupası’nda bu akşam Anagold 24Erzincanspor’la oynayacakları mücadelede ilk 11’de sahaya çıkacak. Umut Nayir’le birlikte takımın gol yükünü sırtlanacak olan 20 yaşındaki futbolcu, atacağı gollerle rövanş öncesinde takımına avantajı getirmek için mücadele edecek. Bu karşılaşma öncesindeki takım çalışmalarında sergilediği performansla dikkat çeken Güven’e, teknik ekibin de desteği tam...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI