Beşiktaş fark attı

FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Beşiktaş Sompo Sigorta evinde, Falco Szombathely'i 74-49'luk sonuçla mağlup etti.

Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta evinde konuk ettiği Macaristan‘ın Falco Szombathely takımı karşısında 74-49’luk skorla kazandı.

Beşiktaş'ta Shaq McKissic 20 sayı 5 ribaund 2 asist, Burak Yıldızlı 14 sayı 9 ribaund 2 asistle oynadı.

Falco'da Juvonte Reddic 21 sayı 3 ribaund 1 asist üretti.

Beşiktaş Sompo Sigorta bu sonuçla beşinci maçındaki ikinci galibiyetini, Falco Szombathely ise 3. mağlubiyetini aldı.

Son dönemlerde form olarak düşüşe geçen Beşiktaş Sompo Sigorta, Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 6 maçını kaybetmişti.

Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ilk maçını kazandıktan sonra çıktığı 3 maçı da kaybeden siyah-beyazlılar, bu akşam Macar temsilcisi karşısında moral buldu ve umutlarını yeniden tazeledi.

Beşiktaş Sompo Sigorta‘da Shaquielle McKissic 20 sayı-5 ribaunr yaparken, James McAdoo 12 sayı-12 ribaunt, Jordan Theodore 8 sayı-8 asist, İsmet Akpınar 10 sayı-3 ribaunt ve Burak Can Yıldızlı 14 sayı-9 ribaunt yaptı.

Falco Szombathely‘de Juvonte Reddic 21 sayı-3 ribauntla oynarken, DeVaughn Washington 8 sayı-3 ribaunt ve Zoltan Perl 6 sayı-7 asist yaptı.

1. Periyot: 14-12
2. Periyot: 19-15
3. Periyot: 17-14
4. Periyot: 24-8

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI