Beşiktaş Fark Attı

ING Basketbol Süper Ligi’nin 19. haftasında Beşiktaş, OGM Ormanspor'u farklı mağlup etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 19. haftasında Beşiktaş, deplasmanda OGM Ormanspor'la karşılaştı.  Kartal, genç yıldızları Alperen Şengün ve Şehmus Hazer’in yıldızlaştığı maçı 68-92 kazandı.

Hafta içinde zayıf ekipleri karşısında Avrupa'ya veda eden Beşiktaş ligde üst üste 3. galibiyetini toplamda ise 9. kez kazandı. OGM Ormanspor ise 6. yenilgisini aldı. Maçın Hikayesi

Müsabakanın ilk çeyreği kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Müsabakanın ilk 10 dakikasında skor üstünlüğü devamlı el değişirken Beşiktaş, James Blackmon ve Şehmus Hazer’in skorer oyunuyla ilk çeyreği 23-25 önde tamamlamayı başardı.

İkinci çeyreğe ev sahibi ekip iyi başladı ve Efe Tırpancı’nın sayılarıyla OGM Ormanspor 30-29 öne geçti. Kıran kırana geçen maçta skor üstünlüğü devamlı el değişirken Beşikaş, James Blackmon ve Alperen Şengün’ün sayılarıyla 38-40'la skor üstünlüğünü ele geçirdi. Siyah-beyazlı takım, devrenin sonunda Şehmus Hazer’in bulduğu üç sayılık basketle soyunma odasına 39-44 önde girdi.

İkinci yarıya 4-0’lık bir seriyle başlayan Beşiktaş farkı 9’a çıkardı: 39-48. Ev sahibi ekip bu seriye 6-0’lık bir seriyle cevap verirken farkı da 3’e indirmeyi başardı: 45-48. Beşiktaş rakibi karşısında oyunun kontrolünü ele alırken Markell Johnson ve Egehan Arna’nın sayılarıyla skor 49-60 oldu ve fark çift hanelere çıktı. Ev sahibi ekip Jamelle Haggins ve Terrell Holloway’ın sayılarıyla çeyreğin sonunda farkı tek hanelere indirirken Beşiktaş son 10 dakikaya 55-62 önde girdi.

Karşılaşmanın son çeyreğinde Beşiktaş’ta 19 yaşındaki Alperen Şengün muazzam oynadı. Savunmada ve hücumda müthiş bir performans sergileyen genç yıldız takımın farkı açmasını sağladı ve Siyah-Beyazlılar mücadeleden 68-92 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Çeyrek skorları:
1. çeyrek: 23-25
2. çeyrek: 39-44 (16-19)
3. çeyrek: 55-62 (16-18)
4. çeyrek: 68-92 (13-30)

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI