Beşiktaş farka koştu

Beşiktaş Sompo Sigorta, ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Teksüt Bandırma’yı konuk etti.

Beşiktaş Sompo Sigorta, ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Teksüt Bandırma’yı konuk etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş Sompo Sigorta ile TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü’nün mücadelesinde kazanan taraf farklı bir skorla ev sahibi ekip oldu: 97-82.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan siyah-beyazlı takım, 12-2’lik bir seri ile maçın henüz başında farkı yakaladı. Her ne kadar konuk takım bu seriye 0-5’lik başka bir seri ile karşılık verse de Beşiktaş, çeyreğin kalan kısmında 11-2’lik bir başka seri ile farkı çift haneye çıkardı: 23-11.

İkinci çeyreğin büyük bölümünde farkı çift hanelerde tutan ve devre bitimine 02:58 kala İsmet Akpınar’ın üçlüğü ile farkı 18 sayıya kadar çıkaran ev sahibi takım, çeyrek sonunda da Nemanja Djurisic’in skoru belirleyen isabeti ile soyunma odasına 51-31 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte Burak Can Yıldızlı’dan önemli bir katkı alan Beşiktaş karşısında fark 27 sayıya kadar çıktıktan sonra 0-15’lik bir seri ile maça ortak olmaya çalışan konuk takımın umutlarına Toddrick Gotcher ve Djurisic’in üçlükleri darbe vurdu. Beşiktaş, son 10 dakikaya 74-54 önde girdi.

Maç boyu yakaladığı avantajı son çeyrekte de kullanan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 97-82 galip ayrılarak ligde ikinci galibiyetini aldı ve rakibiyle galibiyet sayısını eşitledi.

Maçta siyah-beyazlılar adına Nemanja Djurisic 22 sayı ile en skorer isim olurken Burak Can Yıldızlı 21 sayı ve 6 ribaund üretti. Shaq McKissic ise mücadeleyi 17 sayı ile tamamladı. Toddrick Gotcher 13 sayı ile çift haneli skor üreten bir diğer oyuncu oldu.

Konuk takımda Ian Hummer 20 sayı ve 8 ribaund ile en etkili isim oldu. James Smith ise maçı 19 sayı ve 7 asist ile tamamladı. Emanuel Terry’nin 13 sayı ürettiği maçta Tyler Kalinoski de 11 sayı ile oynadı.

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI