Beşiktaş farka koştu

Derek Needham Öne Çıktı; Beşiktaş Emlakjet, İlk Maçta Manisa BBSK’ya Karşı Zorlanmadı


Çeyrek final serisindeki ilk maçında Beşiktaş Emlakjet ile Manisa BBSK'yi ağırladı. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Playoff heyecanı, bugün oynanan iki maçla birlikte devam etti. Çeyrek final serisindeki ilk maçında Beşiktaş Emlakjet, evinde Manisa BBSK’yı ağırladı.

Son çeyrekte çok üstün bir oyun oryaya koyan Beşiktaş, Derek Needham ve Jonah Mathews ikilisiyle 92-74 kazandı.

Bu sonuçla Beşiktaş Emlakjet, seride 1-0 öne geçerek saha avantajını korudu. Eşleşmenin ikinci maçı, 18 Mayıs Cumartesi günü bu kez Manisa BBSK’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Seride iki galibiyete ilk olarak ulaşan taraf, adını yarı finale yazdırmış olacak.

Beşiktaş Emlakjet’te Derek Needham 23 sayı, 3 ribaund, 3 asist; Jonah Mathews 21 sayı, 3 asist, 2 top çalma; Angel Delgado 12 sayı, 10 ribaund, 5 asist; Kyle Allman 14 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile oynadı.

Manisa BBSK’da ise James Anderson 16 sayı, 6 ribaund, 1 asist; Fatts Russell 14 sayı, 2 ribaund, 6 asist; Pako Cruz 12 sayı, 5 ribaund, 5 asist; Emanuel Terry 11 sayı, 11 ribaund ile mücadele etti.

Çeyrek Skorları:

1. Çeyrek: 20-18

2. Çeyrek: 45-40

3. Çeyrek: 69-62

Maç sonucu: 92-74 

Kaynak: Eurohoops.net 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI