Beşiktaş farklı yenildi

Beşiktaş Emlakjet’, Fenerbahçe BEKO'ya farklı Mağlup Oldu. Basketbol Ligi Playoffları Yarı Final Heyecanı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Playoffları, yarı final heyecanı, Fenerbahçe Beko'nun Beşiktaş Emlakjet’i ağırladığı ikinci maç ile devam etti. Yarı final serisinin bu kritik karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, ikinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen ele geçirerek sahadan 98-72 gibi rahat bir skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Fenerbahçe Beko, seride durumu 2-0’a getirerek saha avantajını korudu. Serinin üçüncü maçı, 3 Mayıs Pazartesi akşamı Beşiktaş Emlakjet’in ev sahipliğinde oynanacak.

Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet, Basketbol Süper Ligi Playoffları, yarı final, maç sonucu, Nigel Hayes-Davis, Scottie Wilbekin, Tarık Biberovic, Sertaç Şanlı, Ömer Ege Ziyaettin, Jonah Mathews, Marko Simonovic, Matt Mitchell, Derek Needham.

Beşiktaş Emlakjet’in Performansı

Beşiktaş’ta Jonah Mathews 15 sayı ve 2 ribaund ile oynarken, Marko Simonovic 16 sayı, 7 ribaund ve 2 asist ile takımının en skorer ismi oldu. Matt Mitchell 10 sayı, 2 ribaund ve 2 asist ile Derek Needham 10 sayı ve 5 asist ile mücadele etti.

Fenerbahçe Beko’da Öne Çıkan İsimler

Fenerbahçe'de Nigel Hayes-Davis, 20 sayı, 7 ribaund ve 3 asist ile maçın en etkili isimlerinden biri oldu. Scottie Wilbekin 19 sayı, 3 ribaund ve 2 asist ile galibiyete önemli katkı sağladı. Tarık Biberovic 15 sayı, 2 ribaund; Sertaç Şanlı 9 sayı, 3 ribaund ve Ömer Ege Ziyaettin 6 sayı ile mücadele etti.

Çeyrek Sonuçları

1. Çeyrek: 22-23

2. Çeyrek: 47-43

3. Çeyrek: 72-52

Maç sonucu: 98-72 

Eurohoops.net 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI