Beşiktaş Forvetinde İdeal Hücum Hattı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşılaşacak Beşiktaş, sahaya ideal orta saha ve hücum hattıyla çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşılaşacak Beşiktaş, sahaya ideal orta saha ve hücum hattıyla çıkacak.

Sakatlıkları bulunan Atiba, Nkoudou ve Mehmet Topal’dan yoksun olan Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sporting karşısına ideal orta saha ve hücum hattıyla çıkacak.

Pjanic, Alex, Batshuayi

Teknik patron Sergen Yalçın orta alanda Josef de Souza, Miralem Pjanic ve Alex Teixeira’yı görevlendirecek. Kanatlarda Rachid Ghezzal ve Cyle Larin’e şans tanıyacak olan Yalçın gol bölgesinde Michy Batshuayi’ye forma verecek.

Hedef ilk galibiyet
Teknik patron Sergen Yalçın, Sporting’e karşı Beşiktaş’ın başındaki ilk Avrupa galibiyetine imza atmaya çalışacak. Yalçın daha önce çıktığı 4 maçta galip gelemezken, 3 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Geçen sezon PAOK (3-1) ve Rio Ave’ye (1-1) karşı yüzü gülmeyen siyah-beyazlı hoca bu sezon Borussia Dortmund (1-2) ve Ajax (2-0) maçlarından da yenilgiyle ayrıldı. Kartal, Sergen Yalçın yönetimindeki 4 maçta 3 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

Avrupa arenasında Portekiz takımlarıyla 16 kez karşılaşan Kartal bunların sadece 3’ünü kazanabildi. 7 randevudan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, 6 müsabakayı beraberlikle kapattı. Siyah-beyazlı takım, Portekiz ekiplerine karşı 3 galibiyetini de deplasmanda alırken, İstanbul’da hiç kazanamadı.

Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI