Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray karşısında.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta’yı konuk edecek. Geçen hafta Anadolu Efes’i mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, taraftarı önünde derbi zaferi yaşamak istiyor. Galatasaray ise zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.
ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında bugün derbi maçında Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta’yı konuk edecek. Geçen hafta Anadolu Efes’i yenen ev sahibi, ligde 8 galibiyetle 8. sırada, Galatasaray ise 12 galibiyetle 5. sırada yer alıyor.


Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar, rakibini 74-65 yenmişti.
Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak mücadele saat 17.30'da başlayacak. TİVİBU Spor 2 ve TRT SPOR 2 kanallarından eş zamanlı olarak canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı; Erşan Kartal, Kaan Büyükçil ve Orhan Çağrı Hekimoğlu üçlüsü yönetecek.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta, lider Anadolu Efes'i uzatmada 104-98 mağlup edip, büyük bir sürprize imza atmıştı. Bu sonucun ardından Efes, 13 maç sonra yenilgi yaşamıştı. Galatasaray ise ING Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda oynadığı son karşılaşmayı ise 92-71 kaybetmişti.


TRT'nin daha önceden duyurmuş olduğu ikinci spor kanalı TRT Spor 2 yayın hayatına resmen başladı. Kamu yayıncısı TRT'nin bir parçası olan bu kanal da diğer TRT kanalları gibi şifresiz ve ek ücret ödemeden sporseverler ile buluşuyor. TRT Spor 2'de güreşten masa tenisine, atletizmden ragbiye, badmintondan yüzme ve su topuna kadar bir çok spor dalı ulusal ve uluslararası organizasyonların yayını yapılacak.
TRT Spor 2 frekans bilgileri
TRT Spor 2 frekans bilgileri: Uydu: Türksat 4A 42′
Frekans: 11958
Symbol Oranı: 27.500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Vertical (Dikey)

TRT Spor 2 frekans ayarı nasıl yapılır?
TRT Spor 2 kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden ‘Frekans Ekle’ (Bazı cihazlarda ‘Transponder Ekle’, ‘Manuel Kanal Arama’ veya benzeri olabilir) menüsünü açın. ‘Uydu Adı’ kısmında ‘Türksat 4A’yı seçin. Alt kısımda bulunan ‘Frekans’ kısmına 11958 sayısını girdikten sonra ‘Polarizasyon’ kısmını ‘Vertical Dikey’ olarak seçin. ‘Sembol’ kısmına ‘27.500’ sayısını girdikten sonra ‘FEC’ değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI