Beşiktaş, Galatasaray'a Mağlup Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Icrypex, Galatasaray NEF'i ağırladı. Mücadeleyi Beşiktaş, 62-74‘lük skorla kaybetti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Icrypex, Galatasaray NEF'i ağırladı. Mücadeleyi Beşiktaş, 62-74‘lük skorla kaybetti. 

Bu sonuçla Beşiktaş 25. maçında 12. kez kaybederken Galatasaray 24. maçında 14. kez galip geldi.

İlk devre itibarıyla Beşiktaş, Rondae Hollis-Jefferson ve Egehan Arna gibi oyuncularının katkısıyla oyunu kendi lehine çevirirken skoru da istediği düzeyde tuttu. Ancak yeni başantrenörü Andreas Pistiolis yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar mücadelenin ikinci yarısından itibaren skora ortak olmayı başardılar.

Melo Trimble’ın çok etkili performans sergilediği karşılaşmada Cim-Bom son çeyrekte rakibine nefes aldırmayarak derbi maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Beşiktaş cephesinde Egehan Arna 9’da 7 şut isabetiyle 20 sayılık ciddi bir performans ortaya koyarken Rondae Hollis-Jefferson 18 sayı – 15 ribaundla mücadeleyi tamamladı.

Galatasaray’da 6 üçlük isabeti kaydeden Melo Trimble 28 sayı attı. 9 da asist yapan Trimble maçın yıldızı olurken 15 sayıyla Dee Bost ve 11 sayıyla Canberk Kuş’un katkıları da kritikti.

Çeyrek skorları:
1. Çeyrek: 17-14
2. Çeyrek: 38-28
3. Çeyrek: 51-50
4. Çeyrek: 62-74

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI