Beşiktaş, Galatasaray'ı devirdi... Akatlar yıkıldı

Beşiktaş Sompo Japan'dan derbi zaferi

Beşiktaş Derbide Galatasaray’ı İsmet Akpınar’la Devirdi!

Beşiktaş Sompo Sigorta’nın konuğu Galatasaray Doğa Sigorta’ydı.

ING  Basketbol Süper Ligi’nin on sekizinci haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta’yı konuk etti. Galatasaray Doğa Sigorta’yı, 74-68’lik skor ile mağlup eden Beşiktaş Sompo Sigorta ligdeki dokuzuncu galibiyetini alarak playoff yarışında çok önemli bir zafere imza attı.

Ev sahibi ekipte dört oyuncu çift haneli skor üretirken İsmet Akpınar 17 sayı ile en skorer isim oldu. Ona 14 ile Oğuz Savaş, 11 sayı ile Samet Geyik ve 10 sayı ile Birkan Batuk eşlik etti.

Galatasaray Doğa Sigorta’da Aaron Harrison 16, Zach Auguste 14 ve Tai Webster 11 sayı ile çift haneli skor üreten isimler oldu.

Maçın Öyküsü

Mücadelenin ilk anlarında konuk ekip Tai Webster ve Zach Auguste’un sayılarıyla etkili oldu ve karşılaşmaya 6-2’lik Galatasaray Doğa Sigorta üstünlüğüyle başlandı. İlerleyen anlarda ev sahibi ekip Oğuz Savaş ile pota altından etkili olarak periyodun bitimine üç dakika kala skora dengeyi getirdi. (10-10) Çeyreğin son anlarında daha etkili oynayan taraf ev sahibi ekip oldu ve ikinci çeyreğe Beşiktaş Sompo Sigorta’nın 19-12’lik üstünlüğüyle girildi. İkinci çeyreğin ilk anlarında ev sahibi ekip farkı çift hanelere çıkarınca Galatasaray Doğa Sigorta, Tai Webster’ın üç sayılık isabetiyle cevap verdi. İlerleyen anlarda Zach Auguste’un skorer oyunuyla farkı 6 sayıya kadar indiren konuk ekip, devrenin son iki dakikasına 31-25 geride girdi. Konuk ekip devrenin son anlarında Ege Arar’ın basketleriyle farkı azaltsa da soyunma odasına Beşiktaş Sompo Sigorta’nın 32-29’luk üstünlüğüyle girildi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili hücum ederek başlasa da Galatasaray Doğa Sigorta, Aaron Harrison ve Tai Webster’ın sayılarıyla rakibinin farkı açmasına izin vermedi ve üçüncü çeyreğin bitimine 04:39 dakika kala gidilen molaya 44-40’lık skor ile girildi. Mola dönüşü Can Korkmaz ve Aaron Harrison’ın sayılarıyla konuk ekip skora dengeyi getirdi. (48-48) Çeyreğin son anlarını daha iyi oynayan konuk ekip son çeyreğe 51-55’lik üstünlük ile girdi. Son çeyreğe ev sahibi ekip İsmet Akpinar’ın sayılarıyla skora dengeyi getirerek başladı. (55-55) Mücadelenin son anlarına doğru Aaron Harrison ile skor üreten konuk ekibe, İsmet Akpınar’ın etkili oyunuyla cevap veren Beşiktaş Sompo Sigorta karşılaşmanın son üç dakikasına 67-64 önde girdi.Karşılaşmanın son anlarında etkili oyununa devam eden İsmet Akpınar’ın sayılarıyla ev sahibi ekip sahadan 74-68’lik galibiyet ile ayrıldı.

https://www.eurohoops.net/

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI