Beşiktaş-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

BEŞİKTAŞ, GAZİANTEP FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş - Gaziantep FK maçı karşılaşmasıyla ilgili detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 21. hafta maçında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mustafa Savranlar yapacak. 

Beşiktaş ile Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kozlarını paylaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele iki takım için de büyük önem taşıyor.

Ligin 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, 29 puanla 9. sırada bulunuyor. Gaziantep FK ise 31. puanla 7. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Beşiktaş ile Gaziantep FK'nın kozlarını paylaşacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Kritik karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP FK MAÇINDA MUHTEMEL 11'LER
Beşiktaş:
Ersin, Rosier, Welinton, Serdar, Rıdvan, Josef, Necip, Emirhan, Güven, Larin, Batshuayi

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Ertuğrul, Mendyl, Kitsio, Merkel, Recep, Maxim, Sagal, Cenk Şahin, Muhammet Demir

SON 4 MAÇTA TEK GALİBİYET
Beşiktaş, ligdeki son 4 maçında sadece bir kez kazanabildi. Söz konusu dönemde Göztepe'yi evinde 2-1 yenen siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarından 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'a ise 1-0 mağlup oldu.

ÖNDER KARAVELİ GÖREVİNİN BAŞINDA
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıkması nedeniyle Çaykur Rizespor maçında takımın başında yer alamayan teknik sorumlu Önder Karaveli, yarınki karşılaşmada yedek kulübesinde yer alacak.

Karaveli, test sonucunun negatife dönmesinin ardından takımın başında görev yapacak.

Yardımcı antrenör Serdar Topraktepe'nin de test sonucunun pozitif çıkması sonrası Çaykur Rizespor maçında futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta görev almıştı.

GHEZZAL, OĞUZHAN, SALİH VE SERDAR HAZIR
Kovid-19 vakaları nedeniyle Çaykur Rizespor maçında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, Gaziantep FK maçı için hazır duruma geldi.

Bu oyuncular görev verilmesi halinde yarınki karşılaşmada forma giyebilecek.

Test sonuçları pozitif çıkan Miralem Pjanic ve diğer oyuncuların durumu ise bugün yapılacak testler sonrası netlik kazanacak.

VIDA VE MONTERO CEZALI
Siyah-beyazlı takımda Domagoj Vida ile Francisco Montero, cezaları nedeniyle Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek.

Ligin ilk yarısında Gaziantep FK ile oynanan maçta sarı kart gören Vida, Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor ve Çaykur Rizespor maçlarında gördüğü kartlarla cezalı duruma düştü.

Çaykur Rizespor karşısında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalan Montero da cezasını yarınki karşılaşmada çekecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI