Beşiktaş Golcü Transferini Bitiriyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Beşiktaş’ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Birçok oyuncu ile görüşen siyah-beyazlı yetkililer, Şampiyonlar Ligi’ne yakışır bir kadro oluşturmanın hesapları içinde! Mehmet Topal, Kenan Karaman ve Salih Uçan’a imza attıran Kara Kartal, dün de Valentin Rosier’e kavuştu. Artık golcü transferine odaklanan Beşiktaş, bu bölgeye iki takviye yapmak istiyor.

Asistanaliz'in haberine göre, Diego Costa’nın yanına bir tamamlayıcı golcü daha almak isteyen siyah-beyazlıların hangi oyuncuyla görüştüğünü Asist Analiz açıkladı. İlhan Tüysüz'ün haberine göre; Beşiktaş, Middlesbrough forması giyen Chuba Akpom'u transfer ediyor.. Beşiktaş’ın 2.5 milyon Euro’ya İngiliz kulübüyle söz kesildiği öğrenildi. Tek pürüzün ise ödeme koşullarında yaşandığını ifade edildi. Bu problemin de kısa sürede çözüme kavuşması bekleniyor. Akpom, Beşiktaş forması giymeye çok yakın...

Beşiktaş’ın 2020-2021 sezonunda Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında PAOK ile oynadığı maçta Akpom, atılan bir golün de asistini yapmıştı. 25 yaşındaki forvet daha sonra Middlesbrough’un yolunu tuttu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI