Beşiktaş golcüsüne kavuşuyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Futbolda 2021-2022 sezonunu büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Beşiktaş, sezon başında transfer edilen yıldız isimlerden verim alamadı.

Sezona teknik direktör Sergen Yalçın ile giren siyah-beyazlılar, Önder Karaveli ile devam etti ve Valerien Ismael ile noktaladı.

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında göreve gelen genç teknik direktör, Beşiktaş'ın yeni sezon yapılanmasında başrolü oynuyor.

Ahmet Nur Çebi yönetimiyle birlikte transfer çalışmalarında ortak hareket eden Valerien Ismael, transfer listesini de yönetime sundu.

Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş yeni golcüsüne kavuşuyor! Ödenecek ücret belli oldu İstanbul'a geliyor...

BATSHUAYI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den sezon başında kiraladığı Belçikalı forvet Michy Batshuayi, beklentilerin altında kalmıştı.

Beşiktaş formasıyla toplamda 42 müsabakada 14 gol ve 5 asistlik katkıda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla kulübe veda etmişti.

Siyah-beyazlı taraftarların sezon içerisinde çokça şikayetçi olduğu isim olan Batshuayi'nin yerine yeni bir golcüyle anlaşıldı.

ANLAŞMA TAMAM, İŞTE ÖDENECEK ÜCRET…

Beşiktaş, forvet bölgesi için uzun süredir transfer etmek istediği Wout Weghorst'la anlaşma sağladı.

Yıldız golcü, Beşiktaş'ta oynamak istediğini yetkililere iletti. Kontrata dair ufak detayların konuşulduğu belirtildi.

Hollandalı forvetin 1 yıllığına Burnley'den kiralık olarak kadroya katılacağı aktarıldı.

Bunun yanı sıra İngiliz ekibine kiralama bedeli ödenmeyecek.

Weghorst, siyah beyazlılardan yıllık 2.7 milyon Euro ücret kazanacak. (A Spor)

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Wolfsburg'ta geçiren Weghorst, ikinci yarısını ise Premier Lig ekibi Burnley'de geçirmişti.

2021-2022 sezonunda Bundesliga'da 18 maçta 6 gol ve 1 asist yapan Weghorst, Premier Lig'de 20 maça çıktı ve 2 gol, 3 asistle oynadı.

Hollanda Milli Takımın'da da görev yapan golcü oyuncu, milli takım formasıyla 14 maçta 3 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI