Beşiktaş Hasic'i bekliyor

Beşiktaş, transferinde sorun yaşadığı Ajdin Hasic'le Ekim ayında sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş yönetiminin uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Ajdin Hasic konusunda önemli gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı yönetim, henüz 18 yaşına girmeyen genç yıldız ile resmi sözleşme imzalayamiyordu.

Siyah-beyazlı yönetimin ön protokol yaptığı Bosnalı genç oyuncu ve ailesini İstanbul’a getirdi. Akşam’da yer alan habere göre Avrupa’dan birçok takımın transfer listesinde yer alan Hasic konusunda Siyah-beyazlı yönetim, rakiplerine göre bir adım öne geçti.

18 yaşına girdiği gün imza atılacak

Beşiktaş yönetimi, ocak ayında hukuki nedenler dolayısıyla kadroya katamadığı Dinamo Zagreb’in 17 yaşındaki genç yıldızı Ajdin Hasic’i İstanbul’a getirdi. Siyah-Beyazlı idareciler Ekim’in 7’sinde 18 yaşına girecek ve sözleşme hakkı doğacak olan genç oyuncuyu ailesiyle birlikte bir otele yerleştirildi. Hasic çalışmalarını bireysel olarak yaptığı idmanlarla sürdürüyor. 18 yaşına girmesiyle Bosnalı yıldız profesyonel sözleşmeye imza atacak.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI