Beşiktaş için flaş transfer iddiası; Pedro Obiang

Beşiktaş, ön libero arayışında rotayı West Ham United'ın yıldızına çevirdi.

Siyah-beyazlılar ön libero arayışında rotayı West Ham United'ın yıldızına çevirdi. Beşiktaş transfer çalışmalarını tam gaz sürdürürken siyah-beyazlılar İngiliz ekibinin formasını giyen orta saha oyuncusu Pedro Obiang ile anıldı. Kartal'ın listesine dahil ettiği 27 yaşındaki oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ederken yönetimin kiralama formülünün üzerinde durduğu konuşuluyor.  

İTALYANLAR DA DEVREYE GİRDİ 

Ancak Beşiktaş, Obiang transferinde yalnız değil. Yıldız ismi İtalyan kulüpleri Sassuolo ve Bologna'nın da istediği bildirilirken Kara Kartal bu transfer için elini çabuk tutmaya çalışacak. Beşiktaş'ın Obiang transferini bitirir bitirmez sağ ve sol beke takviye yapmak için düğmeye basacağı konuşurken önümüzdeki haftanın siyah-beyazlılar adına hayli hareketli geçmesi bekleniyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI