Beşiktaş İçin Kulübüne Rest Çekti

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlıların transfer önceligu önceliği forvet ve stoper. Golcü transferi için öncelikli aday Hırvat golcü Mario Mandzukic ancak alternatifler üzerinde de duruluyor. Beşiktaş, Mandzukic için çalışmalarını sürdürürken, Süper Lig'in yıldız ismi Beşiktaş için kulübüne rest çekti. İşte gelişmeler... 

Golcü golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan ünlü forvet Mario Mandzukic için görüşmeler yaparken diğer yandan Kenan Karaman transferinde girişimlere başladı.

Siyah-beyazlıların listede C planı olarak yer verdiği Fode Koita ise Kartal'ın transfer gündemini, taraftarlar gibi heyecanla takip ediyor.

Sabah'ın haberine göre, Beşiktaş'a gelmeyi çok isteyen Koita, Kasımpaşa'dan bonservisi konusunda anlayış bekliyor. Lacivert-beyazlılar, oyuncusu için 1 milyon Euro'ya yakın bonservis talebinde bulunmuş ancak Beşiktaş bu ücretleri veremeyeceğini iletmişti.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, Beşiktaş'ın Mandzukic ya da Kenan transferinde mutlu sona ulaşamaması halinde kendisiyle temasa geçileceğini umuyor.

5 MADDEDE TANIYALIM
1. Koita, Fransa U21 Milli Takımı formasını 2 kez, Gine A Milli Takımı formasını 4 kez giydi.
2. Santrfor pozisyonu dışında sağ ve sol kanatta da sıkça görev aldı.
3. Kasımpaşa forması altında 108 maçta 31 gol attı ve 11 de gol pası verdi.
4. Bu sezon sakatlığı yüzünden 10 maçı kaçıran Koita, geçtiğimiz sezon da 13 karşılaşmada forma giyemedi.
5. Kasımpaşa ile Beşiktaş'a 4 gol, 2 asist, Galatasaray ve Trabzonspor'a 1 gol, Fenerbahçe'ye karşı da 1 asistlik performans sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI