Beşiktaş için sürpriz transfer iddiası

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, santrfor takviyesi için sürpriz bir isme yöneldi. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş'tan Sürpriz Transfer Hamlesi: Sheraldo Becker

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, santrfor takviyesi için sürpriz bir isme yöneldi. Fotomaç'ın haberine göre, siyah-beyazlılar Real Sociedad forması giyen Sheraldo Becker için harekete geçti.

Sheraldo Becker Kimdir?

29 yaşındaki Sheraldo Becker, 1.80 boyunda ve hem Surinam hem de Hollanda vatandaşlığına sahip bir futbolcudur. Geçtiğimiz sezon Real Sociedad formasıyla 18 resmi maça çıkan Becker, bu süre zarfında 3 gol atıp 2 asist yaptı. İspanya ekibiyle sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Becker'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Ancak, İspanyol kulübünde fazla forma şansı bulamayan oyuncunun ayrılmak istediği belirtiliyor.

Beşiktaş'ın Resmi Teklifi

Beşiktaş'ın, Sheraldo Becker için resmi teklif yaptığı dile getiriliyor. Kara Kartal, yeni sezonda forvet hattını güçlendirmek amacıyla tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Becker'in, Real Sociedad'da yeterince forma şansı bulamaması nedeniyle bu transferin gerçekleşme olasılığı yüksek görünüyor.

Milli Takım Kariyeri

Sheraldo Becker, Surinam Milli Takımı formasıyla 7 kez sahaya çıkmış ve 2 gol kaydetmiştir. Hollanda altyapısında yetişmiş olan Becker, hem Hollanda hem de Surinam vatandaşlığına sahip olmasından dolayı çift pasaport avantajına sahiptir.

ASpor



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI