Beşiktaş için yeni transfer iddiası

Sağ bek ve sağ stoper oynayabilen bir futbolcu arayan Beşiktaş'ta gözler Bremer'e çevrildi.

Sağ bek ve sağ stoper oynayabilen bir futbolcu arayan Beşiktaş'ta gözler Bremer'e çevrildi.

Hoje em Dia'nın haberine göre Beşiktaş, Torino forması giyen Gleison Bremer için kiralık teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

Geçen yıl Atletico Mineiro'an Torino'ya transfer olan Bremer, bu sezon 3 resmi maçta görev alabildi.

Beşiktaş Gabarron'u kiralayabilir

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Lazio formasını giyen Patric Gabarron ile ilgileniyor. Bu sezon 7 maçta forma şansı bulabilen ve 2020'ya kadar sözleşmesi olan İspanyol sağ bek, orta alanda da görev yapabiliyor.

Beşiktaş'ın Patric Gabarron için kiralama teklifi yaptığı öne sürülüyor.

Vagner Love'ın menajerinden Beşiktaş'a uyarı

Beşiktaş'ta Antalya kampına götürülmeyen ve yolların ayrılmak istendiği Vagner Love ile ilgili oyuncunun avukatından açıklama geldi.

Brezilya basınına konuşan Diego Souza, Beşiktaş'ın Vagner Love'a 5 aydır ödeme yapmadığının altını çizdi ve "Beşiktaş ile iyi ilişkilerimiz var ama bu durum sürerse sözleşmesinin feshi için FIFA'ya başvuracağız. Bu sefer Türkler sadece Love'ın geçmişteki parasını değil, 18 ay kalan sözleşmesinden hak edişini de ödemek zorunda kalacak" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI