Beşiktaş İle Everton Arasında Dev Takas

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Premier Lig ekibi Everton’ın, Beşiktaş’ın kapısını dikkat çekici bir teklifle çaldığı ortaya çıktı. Liverpool ekibinin, Siyah-Beyazlıların Kanadalı golcüsü Cyle Larin’i sezon sonunda kadrosuna katmak için Cenk Tosun’u takasta kullanmayı önerdiği öğrenildi. İngiliz ekibinden gelen bu sürpriz atak sonrası konuyu değerlendiren yönetim, kararını sezon sonunda vereceğini iletti. Siyah-Beyazlılar’ın, ilk lig maçında 2 gol atan Cenk Tosun'un etkili performansının sürmesi halinde bu teklifi kabul edebileceği belirtildi. 

Beşiktaş formasıyla 2014-18 sezonları arasında geçirdiği başarı dolu 4 yılın ardından 26 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a transfer olan Cenk Tosun, Ocak ayında Kara Kartal’a kiralık olarak geri dönmüştü. Siyah-Beyazlılar’daki ilk lig maçında sonradan oyuna girip 5 dakikada 2 gol atarak 3-0’lık Gençlerbirliği zaferine doğrudan katkı yapan Cenk, etkili performansına kaldığı yerden devam ederek hem yönetim hem de teknik ekibi sevindirdi. Tüm bunlar yaşanırken İngiltere’den flaş bir teklif geldi... Everton, sezonun ilk yarısına attığı gollerle damga vursa da ikinci yarıda düşüş yaşayan Cyle Larin’i istediğini iletip karşılığında Cenk Tosun’u takasta kullanmayı teklif etti. 

West Bromwich’i geri çevirdiler ama...

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Ada temsilcisinden gelen bu sürpriz teklifi değerlendirmeye alan yönetim, konuyla ilgili olarak cevabını sezon sonunda vermek için Maviler’le anlaştı. Ara transfer döneminde bir diğer İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich Albion’dan Larin için gelen 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonlu 500 bin Euro’luk kiralama teklifini şampiyonluk yarışı sebebiyle geri çeviren yönetimin, Cenk’in etkili performansını sürdürmesi halinde bu takasa yeşil ışık yakabileceği bildirildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI