Beşiktaş İle Fenerbahçe'nin Transfer Savaşı

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Miguel Borja'ya talip oldu. Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Samatta'nın performansından memnun değil. Aynı şekilde Sergen Yalçın da Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un takımdan ayrılmasından sonra forvet transferi istiyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı oyuncuya talip oldu. Radamel Falcao'dan sonra yeni bir Kolombiyalı golcü gelebilir.

Geçen sezon forvetlerden katkı alamayan Fenerbahçe'de bu sene kesinlikle gol yükünü sırtlayacak bir isim transfer edilecek. Serdar Dursun'un da hazırlık maçlarındaki performansı taraftarın yüzünü güldürdü. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş Kolombiyalı golcü için şartları zorlayacak! İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA: RADAMEL FALCAO'DAN SONRA YENİ GOLCÜ!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ta forvet pozisyonunda oynayabilecek üç oyuncu var. Güven Yalçın, Larin ve Kenan Karaman'ın hiçbiri merkez santrafor olmadığı için Sergen Yalçın, o bölgeye transfer istedi.

DİEGO COSTA İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR!

Beşiktaş yönetimi, Brezilya asıllı İspanyol yıldız Diego Costa ile görüşmelerini sürdürüyor. Diego Costa'nın yanı sıra Kolombiyalı golcü Miguel Borja da listedeki isimler arasında.

FENERBAHÇE DE İLGİLENİYOR! MİGUEL BORJA...

Vitor Pereira yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe de Miguel Borja transferi için istekli.

Brezilya'nın Palmeiras takımında forma giyen Miguel Borja, hızıyla ve bitiriciliğiyle dikkat çekiyor. Borja, Türkiye'ye gelirse Falcao'dan sonra yeni bir Kolombiyalı golcü Süper Lig'de mücadele edecek.Hem Beşiktaş hem Fenerbahçe onu çok istiyor!Geçen sezon toplam 22 maça çıkan Miguel Borja, 14 gol atarken iki de asist yaptı.

Portekizli teknik adamın Adana Demirspor ile başlayacak lig serüveni öncesinde kadrosu büyük ölçüde şekillendi. İşte Pereira'nın kafasındaki başlangıç stratejisi:

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI