Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 'Burak Yılmaz' krizi

Siyah beyazlılardan parasını tahsil edemeyen Burak, bunu kendisine veren eski kulübü Trabzonspor'dan karşılıksız tutarı istedi.. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, ile Trabzonspor mahkemelik oldu.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Burak Yılmaz arasında ilginç bir “çek” krizi yaşanıyor. 

Siyah-beyazlıların çekini tahsil edemeyen golcü, bunu kendisine veren eski kulübü Karadeniz ekibinden karşılıksız tutarı istedi. Bordo-mavililer ise tahsilat yapabilmek için TFF’nin yolunu tuttu. İşte detaylar...

1.5 milyon lira

Skorer'de yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, Burak’ı Trabzonspor’dan transfer ederken, 8 milyon 430 bin lira karşılığında çekler kesti.

Bordo-mavililer, buradan gelen 1 milyon 500 bin lira tutarındaki çeki de, alacaklarına karşılık Burak Yılmaz’a verdi.

Böylece eski golcüsüyle arasındaki alacak-verecek problemi de kağıt üzerinde tamamlanmış oldu. Burak, 450 bin euroluk indirim yapıp, 10 milyon lirayı üç taksitte almayı kabul etmişti.

Olay UÇK’ya gitti

Burak, Beşiktaş tarafından verilen bu çeki tahsil etmek istediğinde karşılığı olmadığını gördü. Ancak golcü, karşılıksız çek şikayeti yapmak yerine kulübünü korudu, Trabzonspor’un kapısını çaldı.

Beşiktaşlı futbolcunun, şu anki kulübü tarafından verilen çekinin karşılıksız çıkmasıyla şaşkına dönen Karadeniz ekibi ise TFF’ye başvurarak olayı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na götürdü.

 



Burak Yılmaz katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Her desteğe ve yardıma sporcular olarak maddi manevi hazırız. Yardımlarla ilgili büyüklerimizle konuştuktan sonra gerekenleri yaparız" dedi.

"Evde bisiklet var, onu çeviriyoruz"

CNN Türk'e konuşan Yılmaz, "Kendimizce her şeyi dezefekte ederek, ellerimizi bol bol yıkayarak, bahçe mümkün olduğunca az çıkarak korunmaya çalışıyoruz. Bir tek bahçeye iniyoruz zaten. En fazla yürüyüş yapıyoruz. Evde bisiklet var, onu çeviriyoruz. Tabi ne kadar hazır olabiliriz onu bilmiyoruz. Asıl korumamız gereken yaşlılarımız. Annem ve babam var, biz onları sağlıklı tutmaya çalışıyoruz." dedi.

"Arda Turan'dan bir pas geldi"

"Pek çok ailenin maddi desteğe ihtiyacı var. Dün Arda'dan size pas geldi. Neler söylersiniz?" sorusuna Yılmaz, "Arda Turan'dan bir pas geldi. Çok bakamadım ama araştırıp Arda'nın pasını değerlendireceğim. Sporcu insanlar vicdanlı insanlardır. Her desteğe ve yardıma sporcular olarak maddi manevi hazırız. Yardımlarla ilgili büyüklerimizle konuştuktan sonra gerekenleri yaparız. Bütün arkadaşlarımla da konuşup gerekeni yapacağımızı düşünüyorum." cevabını verdi.

"Sağlıkçılarımıza selam göndermek istiyorum. Her akşam onları alkışlıyoruz. Onlardan Allah razı olsun"


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI