Beşiktaş iyi başladı

Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımı Çeyrek Final Grubuna İyi Başladı

Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımı Çeyrek Final  Grubuna İyi Başladı

Avrupa’nın üst düzey takımlarının mücadele ettiği ve 1 numaralı kupa olan Şampiyonlar Liginin 2.etabı olan Çeyrek final maçları Almanya ve İspanya’da 2 grup halinde oynanmaya başlandı.

Şubat ayında Şampiyonlar Ligi Ön eleme C grubunda İsrail’de mücadele eden temsilcimiz, grupta oynadığı 4 maçı da kazanarak namağlup lider olarak bir üst grup olan çeyrek final etabına kalmayı başarmıştı. Çeyrek final gruplarının ilk maçında ise İspanyol BSR Amiab Albacete karşılaşan temsilcimiz maçtan 20 sayı farkla 73-53 galip ayrıldı.

BÜLENT YILMAZ EN SKORER İSİM

Temsilcimizde Bülent attığı 21 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.21 sayının yanında 5 asist ve 2 top çalma ile galibiyette önemli bir rol oynadı.

Cem ise 18 sayı 11 ribaunt ile maçın tek double-double yapan ismi olarak göze çarptı. Kemal Kaan 11 sayı atarken Uğur ise 7 sayısının yanında 11 ribaunt ile galibiyete katkıda bulundu.

Konuk takımda ise Jhon HERNANDEZ VILLAMIZAR takımı attığı attığı 16 sayı galibiyete yeterli olmadı.

İLK 2 TAKIM FİNAL-4 OYNAYACAK

Grupta ilk 2 sırayı alan takımlar Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü final oynamaya hak kazanacak.

3.sıradaki takım ise EuroLEAGUE-1 Final grubunda yer alacak. 4.sıradaki takım ise elenecek.

ELBEEXPRESS / Ali Akdemir

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI