Beşiktaş, Kamil Grosicki'yi Transfer Etti mi?

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın, 2011-2014 sezonları arasında Sivaspsor forması giyen Kamil Grosicki ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. İşte Beşiktaş'ın transferi ile ilgili tüm gelişmeler...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan çarpıcı bir transfer hamlesi geldi.

Bein Sports'un haberine göre, Beşiktaş, West Bromwich'in Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile prensipte anlaşmasına vardı. Bein Sports Muhabiri Gürler Akgün, konu hakkında "Kamil Grosicki kanatlarda forma giyebilen, Sergen Yalçın'ın çok istediği hızlı bir futbolcu. Taraflar prensipte anlaştı. Oyuncu için Siyah-Beyazlı takımın eski teknik direktörü Bilic'ten de görüş alındı. Kamil Grosicki şu an İstanbul'da, Beşiktaş'a resmi olarak imza atmayı bekliyor'' ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki futbolcu, 2011-2014 yılları arasında Sivasspor forması giymişti.

Sivasspor'da oynadığı dönemde 104 maçta görev alan Grosicki, kır17 gollük katkı sağladı.

Polonyalı kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon ise West Bromwich ile 44 maçta 8 gol atıp 7 asist yaptı.

Yönetim yalanladı 

Beşiktaş Yönetimi ise bu transfer iddiasını yalanladı. 

Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları Kamil Grosicki hakkında çıkan transfer  iddiaları için, "Kamil Grosicki ile hiçbir kontağımız olmadı" sözleriyle yalanladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI