Beşiktaş Kazanacak!

Beşiktaş yollarını ayırdığı Caner Erkin ve Rebocho'nun 3.5 milyon euro'luk maaş yükünden kurtuldu.

Beşiktaş yollarını ayırdığı Caner Erkin ve Rebocho'nun 3.5 milyon euro'luk maaş yükünden kurtuldu.

Ekonomik alamda zor günler geçiren ve bu yolda radikal kararların alan Beşiktaş'ta ilk operasyon sol kanatta gerçekleşti.

Kiralık olarak gelen Portekizli Pedro Rebocho'nun Fransa'ya dönmesinin ardından Caner Erkin ile de sezon sonu yollar ayrılacak. Sözcü'de yer alan habere göre; Caner Erkin ve Rebocho'nun toplam maaşı 3.5 milyon Euro (27 milyon TL) idi. Siyah-beyazlılar, bu operasyonla gelecek sezon önemli bir maaş yükünden kurtulmuş oldu. Genç futbolcu Rıdvan Yılmaz'la sezon sonuna kadar yola devam edecek olan Beşiktaş, Alanyaspor'dan N'Sakala'yı kadrosuna katacak.

Başarılı sol beke senelik 750 bin Euro maaş verilecek. Rıdvan'ın ücretinde iyileştirme yapılacak ve genç futbolcu gelecek sezon 50 bin Euro'ya forma giyecek. Böylece sol bek bölgesi için siyah-beyazlıların kasasından toplamda 800 bin Euro çıkacak. Bir başka ifadeyle Beşiktaş geçen sezona göre 2.7 milyon Euro kâr edilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI