Beşiktaş kombineleri ne zaman satışa çıkacak?

beşiktaş'ın yeni sezon kombineleri ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne olacak, işte resmi açıklama...

Beşiktaş’ta yeni sezon kombinelerinin satışa çıkacağı tarih açıklandı. Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Bilgihan Cenk Sürmen açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Bilgihan Cenk Sürmen, kombine ve Vodafone Park çim yenileme çalışmaları hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu. Sürmen şu ifadeleri kullandı: 

"FİYATLARI CUMA GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ"

"Kombine fiyatlarını cuma günü açıklayacağız. 2019-20'de 22 bin kişi kombine almıştı, 10 gün onlara alım hakkı vereceğiz. Ondan sonra genel satışa açacağız. Taraftarımızın ilgisini bekliyoruz, tribünlerin dolmasını bekliyoruz. 25 Haziran saat 10:00'da satışlara başlayacağız." dedi.

"25 TEMMUZ'DA HAZIR HALE GELECEK"

"30 Mayıs’ta son Kadın Futbol maçımızdan sonra sahamızı profesyonellere teslim ettik. Aslında sezon bitmeden aylar öncesinde kulübümüzün profesyonelleriyle beraber tüm çalışmalarımızı hazırlamıştık. 30 Temmuz’da Sampdoria maçıyla beraber sahamızı açacağız. Eski çimi kaldırdık, sahamızı 20 cm kadar kazdık, üzerine tekrar toprak sereceğiz, onu üzerine rulo çim sereceğiz, üstüne de hibrit çakacağız. 25 Temmuz gibi sahamız tamamen hazır hale gelecek. 30 Temmuz’da da maçımızla beraber yeni sezona başlayacağız."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI