Beşiktaş, Leroy Fer Transferini Bitiriyor

Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transferde gaza bastı.

Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transferde gaza bastı. Siyah-beyazlılarda ilk hedef bonservisi olmayan futbolcuları takıma kazandırmak. Bu doğrultuda hamleler yapan Beşiktaş'ın, Leroy Fer için resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Koronavirüs (Covid-19) pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntısı artan Beşiktaş, transferde rotasını maliyeti düşük ve bonservissiz isimlere çevirmişti. Bu bağlamda beşiktaş Transfer Transfer Komitesi, Leroy Fer isminde yoğunlaştı. 

Beşiktaş, Leroy Fer için futbolcunun kulübü Feyenoord'la transfer görüşmelerine başladı. ndi.

Beşiktaş'ın teklifini düşünmek için süre isteyen Feyenoord'un bu teklife olumlu yaklaştığı belirtilirken 30 yaşındaki Fer'in de futbol hayatını Beşiktaş'ta sürdürmek istediği kaydedildi. 

Anlaşma sağlandığı taktirde Beşiktaş gelecek hafta içinde tecrübeli orta saha oyuncusu Leroy Fer'le sözleşme imzalayacak. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI