Beşiktaş Maalesef Böyle Yönetiliyor!

Beşiktaş'ın basketbolda yaşadığı son haksızlık 'Yok artık!' dedirtti. Beşiktaş Yönetimi'nin yaşanan haksızlığa sessiz kalması taraftarların da tepkisini çekiyor.

Beşiktaş'ın basketbolda yaşadığı son haksızlık 'Yok artık!' dedirtti. Beşiktaş Yönetimi'nin yaşanan haksızlığa sessiz kalması taraftarların da tepkisini çekiyor. 

Basketbolda erkeklerde geçen sezon Covid-19 ertelemelerinin fikstürü sıkıştırması nedeniyle iptal edilen Türkiye Kupası, bu sezon düzenleniyor. 

15 – 20 Şubat tarihleri arasında oynanacak turnuvaya ligin ilk yarısını ilk sekiz içerisinde bitiren takımlar katılacak. Son yıllarda uygulanan bu format, sezon başındaki Türkiye Kupası maçlarının oynanmaması amacıyla hayata geçirilmişti.

Bu sezon akıllarda soru işareti bırakan detay ise son dönemde ligimizde maalesef sıklıkla gördüğümüz ekonomik problemlerden dolayı bir kulübün sezon ortasında fişi çekmesi nedeniyle yaşanan karışıklık.

Bu sezon da bu durum Afyon Belediyesi ile yaşandı.  Yabancı oyuncularıyla vedalaşan ve yola genç oyuncularla devam etme kararı alan Afyon temsilcisi, yeniden yapılanma sürecinde çok farklı mağlubiyetler aldı.

Bu yenilgilerinin biri de erteleme maçında Tofaş’a karşı geldi. Tofaş’a tam 90 sayı fark ile 145 – 55 kaybeden Afyon Belediye, parke üzerinde neredeyse hiç varlık gösteremedi.

Beşiktaş ise bir başka erteleme maçında Aliağa Petkim’i 94 – 73 mağlup etti. Ligin son sırasında yer alan rakibine karşı oldukça doğal bir sayı farkı ile kazanan Beşiktaş, 90 sayılık tarihi bir galibiyet elde edemediği için ilk 8'e giremedi ve Türkiye Kupası’nın dışında kaldı.

Yönetim Hidayet Türkoğlu Yönetimine Öyle Bir savaş Açtı Ki!  

Son birkaç yıldır Basketbol Federasyonu'nun Beşiktaş'a karşı kararlara isyan eden Beşiktaş Yönetimi geçtiğimiz yıl Hidayet Türkoğlu'na savaş açmıştı. Beşiktaş Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ahmet Kandemir'e yakınlığıyla bilinen basketbol şubesinde görev alan kongre üyesi Batur Şülen geçtiğimiz Nisan ayında Basketbol Federasyonu'nun Beşiktaş aleyhine aldığı ardı ardına karaların ardından sert tepki göstermiş ve kulüp olarak milli takımlara oyuncu göndermeme kararı aldıklarını açıklamıştı. 



Beşiktaş bu kararın ardından çok kısa zamanda bırakın oyuncu göndermemeyi Hidayet Türkoğlu'nun şeni yönetimine yönetici bile vermişti. Batur Şulen'in Hidayet Türkoğlu'nun yönetimine girmesi 'Yok artık bu kadarı da olmaz!' dedirtmişti. 

Üstelik seçimde Beşiktaş Yönetimi Hidayet Türkoğlu'na karşı liste çıkaran Erman Kunter'e 'Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Turhan Koray'ı listeden çıkartınsan oyumuzu sana vereceğiz' teklifinde bulunmuş Kunter de bu teklifi kabul etmişti. Çebi Yönetimi bu sözüne rağmen son gün Batur Şulen'in yer aldığı Hidayet Türkoğlu ekibini desteklemişti. 

Tofaş'ın Afyon Belediyespor'a 90 sayı fark atıp Beşiktaş yerine Türkiye Kupası'na katılmasına Çebi'nin, basketboldan sorumlu yöneticilerin ve basketbol Federasyonu'nda yer alan Batur Şulen'in sesini çıkarmaması büyük çoğunluktaki Beşiktaşlıyı hiç şaşırtmıyor. Çünkü Beşiktaşlı, tüm branşlarda haksızlığa uğramaya alıştı. Çebi ve yönetici arkadaşlarından bir beklenti artık kalmadı. Asıl sorgulanması gereken; Beşiktaş camianın yaşananlara seyirci kalması! 

Kartalhaber

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI