Beşiktaş Maçlarını Yalnız Oynamayacak!

Beşiktaş yönetimi, Alman Ligi Bundesliga'da örnekleri bulunan taraftar projesini hayata geçirmeyi planladı.

Beşiktaş yönetimi, Alman Ligi Bundesliga'da örnekleri bulunan taraftar projesini hayata geçirmeyi planladı. 

KARTON TARAFTAR

Corona virüs nedeniyle birçok gelirden mahrum kalan Beşiktaş yönetimi, hem statta atmosfer oluşturmak hem de para kazanmak için 'karton taraftar' projesini başlatma kararı aldı.

Ertelenen Süper Lig maçları 12 Haziran'da Yeniden Başlayacak. 

Duydukmu.com'un haberine göre, seyircisiz olarak oynanacak karşılaşmalarda, statta atmosfer oluşturmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, Avrupa'daki birçok takımın yaptığı 'karton taraftar' uygulamasını hayata geçirme kararı aldı. Bu projeye göre ortalama 150 TL civarı ödeyecek olan taraftarların, koltuklarda kartonlara yapıştırılmış resimleri içerideki tüm maçlarda tribündeki yerini alacak.

TEK SORUN HAVA DURUMU

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının tamamında uygulamaya sokulması planlanan 'Karton Taraftar' projesinin önündeki tek engel, müsabaka esnasında havanın yağışlı olması. Maç günü yağmur ve şiddetli rüzgar olmasına karşın tribünde kartonlara yerleştirilmiş resimlerin zarar görmesinden endişelenen Beşiktaş yönetimi, bu duruma bir çare bulmanın planlarını yapıyor.

Beşiktaş'ın ekonomik dar boğazdan geçtiği dönemlerde sıcak para ile rahat bir nefes almayı hedeflediği 'Karton Taraftar' projesinin, bayram ertesi kamoyuna duyuralacağı gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI