Beşiktaş, Marko Arnautovic İçin Transfer Görüşmelerine Başlıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, Beşiktaş'ın Çin Ligi ekiplerinden SH Port'un formasını giyen Marko Arnautovic ile ilgilendiğini yazdı. Avusturyalı futbolcu ile önümüzdeki günlerde transfer pazarlıkların başlayacağı belirtildi.

Yaz transfer döneminde Şampiyonlar Ligi için mutlaka yıldız bir golcü transferi yapmayı hedefleyen Beşiktaş , daha öncesinde Diego Costa ve Edin Dzeko için nabız yoklamıştı.  Diego Costa konusunda pazarlıklar uzarken, devreye Portekiz ekibi Benfica girmişti. Diğer yandan da Dzeko'dan bir türlü olumlu sonuç alınamadı. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlılar, diğer alternatiflere yöneldi. Bu gelişmelerin yaşandığı günlerde İtalya'nın önde gelen gazetelerinden biri olan Corriero dello Sport, forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Çin Ligi ekiplerinden SH Port'un formasını giyen Marko Arnautovic ile ilgilendiğini yazdı.

2.4 milyon Euro istedi

Daha önce Avrupa'da; Twente, İnter, Werder Bremen, Stoke City ve West Ham gibi takımların formasını giyen Avusturyalı santrforun, yeniden Avrupa'da görev yapmak istediği belirtildi. Ayrıca Arnautovic'in, senelik olarak 2.4 milyon Euro talep ettiği ortaya çıktı. İlk etapta yıldız oyuncunun talep ettiği bu ücret Beşiktaş'a fazla gelse de pazarlıkların son ana kadar süreceği bilgisine ulaşıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI