Beşiktaş, Mensah için Atletico ile görüşme yapacak

Beşiktaş, Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Bernard Mensah’ı transfer etmek için önümüzdeki günlerde İspanya'nın Atletico Madrid ile görüşme yapacak.

Beşiktaş, Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Bernard Mensah’ı transfer etmek için önümüzdeki günlerde Atletico Madrid ile görüşme yapacak. Kartal, genç oyuncuyu gelecek sezon kadrosunda görmek istiyor.

Beşiktaş'ta Bernard Mensah aşkı yeniden depreşti. Siyah - Beyazlı yönetim, Kayserispor'da forma giyen 24 yaşındaki Ganalı merkez orta saha oyuncusunu gelecek sezon kadrosunda görmek istiyor. Yönetimin önümüzdeki günlerde İspanyol ekibi Atletico Madrid ile yeniden bir temas kuracağı öğrenildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Kayserispor Başkanı Erol Bedir'le de Mensah için bir görüşme yapması bekleniyor. Genç yıldız, ülkemizde Kasımpaşa ve Kayserispor formaları giydi.

İspanya'dan da isteyenler var

Kayserispor ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Bernard Mensah'ın Atletico Madrid ile olan sözleşmesi ise 2021 yılında sona eriyor. Mensah'ı İspanya'dan da isteyen kulüpler var.

Süper Lig'de 4 gol

Sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de son haftalarda forma giyemeyen Mensah, hırçın futboluyla tanınıyor. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon Kayseri'de 26 maçta görev yaptı. 2007 dakika görev aldı ve 4 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI