Beşiktaş Mogaz'a Yaz Bir Kupa Daha

Hentbol Ligi'ın şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş Mogaz Türkiye Kupası'nın da sahibi oldu.

Bolu'da düzenlenen Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Beşiktaş Mogaz, Göztepe'yi 25-21 yenerek kupayı kazandı. Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda düzenlenen final karşılaşmasına çok sayıda Beşiktaş ve Göztepe taraftarı ilgi gösterdi. Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 13-10 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş Mogaz, farkı 7 sayıya kadar çıkardı. Son bölümde de üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı 25-21 kazandı. Karşılaşmanın ardından Göztepeli oyunculara, madalyaları verildi. Beşiktaş Mogaz'a ise şampiyonluk kupası Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyupoğlu tarafından verildi. Kupayı büyük coşkuyla kaldıran siyah-beyazlılar hatıra fotoğrafı çektirdi. Beşiktaşlı oyuncular, sevinçlerini taraftarlarıyla kutladı.

MAÇ SONU TARAFTARLAR ARASINDA KÜÇÜK ÇAPLI OLAYLAR
Maçın ardından Beşiktaş ile Göztepe taraftarları arasında küçük çaplı kavga çıktı. Çevik kuvvet polisinin müdahalesiyle olaylar büyümeden önlendi. Kavgada yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Taraftarlar, polis kontrolünde kentten çıkarıldı.

Murat KÜÇÜK/BOLU, DHA

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI