Beşiktaş, Muleka'nın satış fiyatını belirledi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Al Ahly, 4 milyon Euro’luk teklifinin reddedilmesi sonrasında Jackson Muleka için önerisini güncellemeye hazırlanıyor. Mısır kulübü, yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanırken Kartal’ın bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu. (BJK Haber transfer)

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın bonservisini belirledi

Kasımpaşa'da yaptığı çıkış sonrası Beşiktaş’ın sezon başında Standard Liege'den 3.35 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Jackson Muleka, lige iyi bir giriş yapmış ancak sonrasında performans olarak geriye gitmişti. Bundan dolayı eleştirilerin hedefinde olan Demokratik Kongolu forvete son olarak Mısır Ligi ekiplerinden Al Ahly talip olmuştu. Tecrübeli oyuncu için 4 milyon Euro’luk teklifte bulunan Akdeniz temsilcisi, olumsuz yanıt almasına rağmen geri adım atmadı.

BEŞİKTAŞ'IN TALEBİ 7 MİLYON EURO

Pazarlıklar sırasında 7 milyon Euro talep eden Beşiktaş’la görüşmelerini sürdüren Al Ahly’nin yeni bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi. Fanatik'in haberine göre; rakamın bu kez 5,5 milyon Euro seviyesinde olacağı belirtilirken Vincent Aboubakar transferiyle hücum hattını güçlendiren ve yeni bir kanat oyuncusu daha almayı planlayan Beşiktaş’ın bu öneriye olumlu yanıt verebileceği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI