Beşiktaş nefes aldı

Bu sezon kötü günler yaşayan Beşiktaş Emlakjet, Darüşşafaka‘yı mağlup ederek rahat nefes aldı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında Beşiktaş Emlakjet, kendi evinde Darüşşafaka‘yı ağırladı.

Mücadeleyi baştan sona önde götüren Beşiktaş Emlakjet, sahadan 98-84 galip ayrıldı ve 12. maçında 3. galibiyetini aldı. Darüşşafaka ise 11. maçında 5. mağlubiyetini tattı.

Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kandemir ile yollarını ayırıp başantrenör pozisyonuna Igor Milicic’i getirmişti. Milicic, böylelikle yeni sınavına galibiyetle başlamış oldu.

Beşiktaş’ta Jordan Usher 24 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Gediminas Orelik 13 sayıyla katkı verirken Okben Ulubay 13 sayı – 11 asistle mücadeleyi tamamladı. David McCormack 13 sayı – 9 ribaunt ile oynadı. Jason Rich ise 5 sayı attı.

Darüşşafaka’da Markel Starks 22 sayıyla müthiş oynadı. Gabriel Olaseni 16 sayı – 12 ribaunt ile ön plana çıktı. Akwasi Yeboah 11 sayı üretirken Can Korkmaz rakip potaya 10 sayı bıraktı. Wayne McCullough 10 sayı attı.

Çeyrek Sonuçları

1. Çeyrek: 33-20

2. Çeyrek: 55-40

3. Çeyrek: 68-55

4. Çeyrek: 98-84

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI