Beşiktaş, N'Koudou İçin Harekete Geçti

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Kevin N'Koudou için, "Kronik sakatlığı var" sözleri kafalarda soru işareti bırakmıştı. Genç teknik adamın, bu açıklamasının ardından harekete geçen yönetimin, oyuncu için sağlık ekibinden rapor isteyeceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta N'Koudou şaşkınlığı yaşanıyor. 

Siyah-beyazlılarda Kayserispor'a 3-1 yenildiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın'ın "N'Koudou'nun kronik sakatlığı var" açıklaması büyük yankı uyandırdı. 

Sezon başında bonservisinin yarısına 4.5 milyon euro ödenerek Tottenham'dan alınan Fransız oyuncu, Abdullah Avcı döneminde 18 lig maçının 12'sinde, Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğünde de 11 maçın tamamında görev aldı.

Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in yer alan habere göre, son beş sezonda 110 maça çıkan Fransız futbolcu N'Koudou'nun sakatlığının gizlendiği belirtiliyor. Yönetim bu konuda sağlık ekibinden rapor isteyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI