Beşiktaş Onu İstiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ukrayna'nın Dnipro takımında forma giyen golcü futbolcu Artem Dovbyk ile ilgileniyor. Takımıyla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dovbyk, geçtiğimiz sezon Dnipro ile lig ve kupa olmak üzere çıktığı toplam 27 maçta 10 gol kaydetti. 

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'tan ayrılarak Al Nassr takımına imza atmasının ardından forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş 'ta yeni bir golcü gündeme geldi.

Belçika basınından voetbalbelgie.be'de yer habere göre siyah beyazlılar, Ukrayna'nın Dnipro takımında forma giyen Ukraynalı golcü Artem Dovbyk ile ilgileniyor. Haberde isimleri açıklanmayan iki Belçika ekibiyle Fransız devi Marsilya'nın da 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI