Beşiktaş Onu İstiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... (BJK Haber transfer)

Beşiktaş transfer haberi: Gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta ilk hedef noktalardan birisi de stoper hattı oldu. Teknik direktör Valerien Ismael'in önderliğinde başarılı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı ekipte gündeme gelen isim Ajaccio forması giyen Oumar Gonzalez oldu. İşte Kartal'ın transfer gelişmesindeki detaylar...

Beşiktaş'ta gelecek sezon için kadro planlanmasına başlandı.

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları aralıksız sürerken, teknik direktör Valerien İsmael, stoper mevkiine kaliteli bir takviye yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Domagoj Vida'nın belirsizliği sonrası stopere takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılarda sürpriz bir isim gündemine geldi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; kendisinin oynatmak istediği 3-4-3 sistemine uygun bir stopere ihtiyacı olduğunu Ceyhun Kazancı'ya ileten Fransız hocanın gözdesi ise Oumar Gonzalez.

Valerien Ismael, Ajaccio'da forma giyen 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncusunun transferini çok istiyor.

Ismael'e göre Gonzalez, Fenerbahçeli Kim Min Jae'den 1-2 gömlek daha üstün.

Yıldız oyuncu için Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'yla görüşen Fransız hocanın, "Mutlaka alalım" mesajını verdiği ifade edildi.

Siyah-beyazlılar Oumar Gonzalez için ilk hamleyi yaptı.

Kamerunlu yıldız Kevin N'Koudou'nun da Gonzalez'le görüştüğü ve kendisine Beşiktaş'ı tüm detaylarıyla anlattığı öğrenildi.

Gonzalez'in ilk 11'de görev yaptığı ve Fransa 1. Ligi'ne çıkmak için geri sayıma geçen Ajaccio, bu sezon tüm dünya liglerinde en fazla maçta kalesini gole kapatan (37 maçta sadece 19 gol yedi) takım oldu.

Kamerunlu stoper profesyonel kulüp kariyerinde toplam 157 resmi karşılaşmada 10 gol, 3 asistle 13 gole direkt katkı sağladı.

24 yaşındaki savunmacının kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yaz bitiyor.

1.86 boyundaki stoperin güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Gonzalez, Kamerun Milli Takımı'yla U-23 seviyesinde 3 maça çıktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI