Beşiktaş onu transfer etmek istiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi Tarkan Serbest...

Beşiktaş transfer haberleri...Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Tarkan Serbest ismi gündeme geldi. Abdullah Avcı, 6 ve 8 numarada oynayabilen Tarkan Serbest ismine onay verdi.

Beşiktaş son dakika transfer haberleri...Yaklaşık 15 gün önce Beşiktaş kanada ve forvete oyuncu ararken şu anda transfer gündemi Oğuzhan’n ayrılması durumunda hem ön liberoda oynayabilecek bir 6 numara, hem de box to box oynayabilecek bir 8 numara. Yunus Mallı ismi bir kez daha öne çıkarken, geçen sezon Kasımpaşa’da geçiren Tarkan Serbest ismi gündeme geldi. A.Wien’e geri dönen milli oyuncunun hem 6 hem de 8 numara oynayabilmesi ve aynı zamanda milli takım oyuncusu olması Abdullah Avcı’nın dikkatini çekti. Zaten Abdullah Avcı, Dorukhan Toköz'ün de geri döneceğini hesaplayarak sadece ara dönemde Elneny ile Atiba’yı rahatlatacak bir oyuncu istediğini yönetime bildirdi.  

Tarkan Serbest, Milli formayı da giyiyor

Milli formayı da 1 kez giyen 25 yaşındaki Tarkan Serbest, Austria Wien takımında forma giyiyor. Tarkan Serbest, Austria Wien formasıyla bu sezon 18 maçta 1 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI