Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne Direkt Katılacak Mı? Chelsea ve PSG Tehlikesi

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluk için çok büyük bir avantaja elde eden ve 4 puan alması halinde rakiplerine bakmaksızın mutlu sona ulaşacak olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidememe tehlikesiyle karşı karşıya. Siyah-beyazlıların direkt katılımı; Chelsea, Paris Saint Germain, Manchester City ve Real Madrid'in alacağı sonuçlara bağlı...

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluk için çok büyük bir avantaja elde eden ve 4 puan alması halinde rakiplerine bakmaksızın mutlu sona ulaşacak olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidememe tehlikesiyle karşı karşıya. Siyah-beyazlıların direkt katılımı; Chelsea, Paris Saint Germain, Manchester City ve Real Madrid'in alacağı sonuçlara bağlı...  

Süper Lig'de konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 7 gol atarak mağlup eden lider Beşiktaş mutlu sona çok yaklaştı. Siyah-beyazlıların bir futbol mucizesi gerçekleşmezse şampiyonluk ipini göğüslemesi bekleniyor.

Kartal sezonu zirvede tamamladığı takdirde direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Ancak Avrupa'nın 1 numaralı kupasına grup aşamasından bu şekilde bir katılımı sağlaması için, bu sezonun kalanındaki Şampiyonlar Ligi maçlarında nasıl sonuçlar alınacağı da belirleyici olacak.

İSTANBUL'DAKİ FİNAL ÖNEMLİ
Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul'da oynanacak finalinde hangi takımın kupayı kaldıracağı ve bu takımın, ülkesinin liginde sezonu kaçıncı sırada tamamlayacağı, Beşiktaş'ın Devler Ligi'ne direkt katılıp katılmayacağını belirleyecek.

CHELSEA'YE BAĞLI
Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Chelsea kupayı kaldırır ve Premier Ligi de ilk dört sırada tamamlayamazsa, bu sezonun Türkiye Süper Lig şampiyonu Devler Ligi'nde ön eleme oynamak zorunda kalacak.

PREMIER LİG'DE 4. SIRADA

Yarı final ilk maçında Real Madrid ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak rövanş için avantajlı bir skor elde eden Londra ekibi şu an itibariyle Premier Lig'de dördüncü sırada bulunuyor ve beşinci sıradaki Tottenham'ın takibinde bulunuyor.

PSG DE TEHDİT OLUŞTURUYOR

Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki takımlar arasında, ülke ligindeki konumu nedeniyle bir diğer tehdidi oluşturan takım olarak göze çarpıyor. Milliyet'in haberine göre Fransa Ligue 1'de ikinci sırada bulunan PSG'nin, altındaki Monaco'ya geçilerek sezonu üçüncü tamamlaması ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi şampiyonu olması durumunda da Beşiktaş yine ön eleme oynamak zorunda kalacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI