Beşiktaş Son Anda Yenildi

ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında TOFAŞ ile Beşiktaş Icrypex nefesleri kesen bir mücadelede karşı karşıya geldi. Maçın galibi 89-86‘lık skorla TOFAŞ oldu.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında TOFAŞ ile Beşiktaş Icrypex nefesleri kesen bir mücadelede karşı karşıya geldi. Maçın galibi 89-86‘lık skorla TOFAŞ oldu.

Bu sonuçla Bursa ekibi 24. maçında 14. kez kazanırken Beşiktaş 11. kez yenildi.

Hakan Demir yönetimindeki TOFAŞ cephesinde Tomislav Zubcic 26, Tarik Phillip 20 ve DeVaughn Akoon-Purcell 12 sayıyla oynadı.

Ahmet Kandemir komutasındaki Beşiktaş’ta ise Alperen Şengün 25 sayı – 8 ribaundla oynarken Şehmus Hazer 18 sayı, Ercan Osmani 17 sayı – 7 ribaund, James Blackmon 15 sayılık performans sergiledi.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş’ta Alperen, Ercan Osmani ve James Blackmon üçlüsünün etkinlikleri skoru istedikleri seviyede tutsa da Tomislav Zubcic oyunu skor anlamında kontrol etmeye başlayınca TOFAŞ üstünlüğü eline aldı ve uzun süre bırakmadı.

Son periyotta Alperen ve Ercan’ın çabalarıyla tekrar maça ortak olan Beşiktaş; son 3 dakikaya 79-79’luk eşitlikle maça ortak oldu.

Son dakikaları büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Beşiktaş, Blackmon’ın üçlüğüyle 4 sayılık üstünlüğü yakalasa da Siyah-Beyazlılar; Tarık Phillip ve Berk Uğurlu’dan gelen basketlere engel olmadı. Son topta Joel Berry’nin Zubcic’e yaptığı faul sonrası eşitlik iki serbest atışla bozuldu.

Maçın bitmesine 3.5 saniye kala alınan molanın ardından Ercan Osmani’nin üçlüğü gelirken çizgiye bastığı gerekçesiyle sayı iptal edildi ve kazanan TOFAŞ oldu.

KARŞILAŞMANIN ÇEYREK SKORLARI

1. çeyrek sonucu: 16-22
2. çeyrek sonucu: 46-38 (30-16)
3. çeyrek sonucu: 67-60 (21-22)
4. çeyrek sonucu: 89-86 (21-26)

Eurohoops.net 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI